Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Ik ben Nynke Leistra, loopbaancoach en lifecoach. Ik help mensen die overspannen of herstellende zijn van een burn-out, bij het (opnieuw) creëren van werkplezier binnen hun huidige baan of een toekomstige baan. Zodat ze een ontspannen en energievol leven kunnen leiden, zowel op werkgebied als privé. 

Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan, in een voor jou ideale werkomgeving. Een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten, talenten en wat jij belangrijk vindt. Werk doet waar je plezier uithaalt en energie van krijgt. We kijken naar welke baan het beste past, maar ook naar jou als persoon. Zodat jij weet hoe jij er voor kan zorgen dat je voldoende balans en (werk)plezier kunt ervaren.

Misschien herken je dit?

  • Je voelt je gespannen en ervaart (constant) onrust. 
  • Je voelt je futloos en moe.
  • Je twijfelt veel en voelt je onzeker.
  • Je ervaart momenteel weinig tot geen balans in je (werk)leven.
  • Je wilt wel wat anders, maar wat dan? 
  • Je vindt het lastig om keuzes te maken, knopen door te hakken.
  • Het blijft maar door je hoofd malen. Soms denk je ook "laat maar zitten. Het is wel prima zo, mijn tijd komt nog wel". 
  • En toch blijft het weer terug komen....
  • Maar heb je wel voldoende energie om te veranderen van baan?
  • Misschien heb je wel ideeën, maar voel je ergens een belemmering of blokkade om stappen te zetten.


Wanneer je overspannen of herstellende bent van een burn-out, kunnen er twijfels en onzekerheden ontstaan over je werk en loopbaan. Zit je nog wel op de juiste plek. Wordt het tijd voor wat anders? 

Wat moet je nu? Blijf je eerst dit werk doen totdat je weer voldoende energie hebt om iets anders te gaan doen. Maar komt die energie wel terug als je hier blijft? Of toch ander werk zoeken. Heb je daar wel voldoende energie voor? Je voelt je onzeker.

Juist door bezig te zijn met jouw loopbaantraject, merk je al snel wat jou energie geeft en wat voor jou de beste stap is. Zodat je vanuit vertrouwen (loopbaan) keuzes gaat maken. Met als resultaat: ontspannen én energievol werken en leven.

Ja dat wil ik!

 

Een belangrijke eerste stap is bewustwording. Het in kaart brengen van jouw energielekken en onderzoeken wat jou energie geeft. Ga meteen aan de slag en download mijn E-book 'In 3 stappen naar meer energie'.

En ontvang regelmatig inspiratie, blogs of informatie over trainingen en workshops. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.
E-book in 3 stappen naar meer energie


Juiste moment

Blijf je wachten op het juiste moment? Of realiseer jij je dat het echt tijd wordt om een andere richting in te slaan? Zeg nu eerlijk als je zo nog langer doorgaat, word je daar dan echt blij van? En wanneer is dan wel dat juiste moment?

Je verlangt naar rust en energie. Meer plezier in je werk en je leven. Werkdagen waarop je 's ochtends zin hebt om de dag te beginnen. Met energie! Je wilt weer tijd en zin overhouden om leuke dingen te doen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Niet de druk ervaren van de buitenwereld en keuzes maken vanuit jezelf. Vol vertrouwen! 

En echt het is mogelijk! En ik gun het jou! Laat mij je helpen. Zodat jij weer een een ontspannen en energievol leven kan leiden. 

Kennismaking plannen

 

Even voorstellen....

Ik ben Nynke Leistra (1979), gediplomeerd coach, adviseur en eigenaar van Fortem Coaching. Na mijn opleiding heb ik in diverse functies gewerkt binnen de (justitiële) jeugdzorg en gehandicaptenzorg. En vanaf 2018 werk ik als  loopbaancoach en lifecoach voor mijn eigen praktijk Fortem Coaching.

Ik geloof er in dat je alleen maar een energiek leven kunt leiden als je voldoende rust en ontspanning neemt. De juiste balans weet te vinden. Voor ieder mens is die balans anders en in elke levensfase kan het anders zijn. Wat voor de één ontspannend werkt, hoeft voor de ander niet zo te werken. Ook zijn de omstandigheden niet altijd hetzelfde. Het is meer een kwestie van balanceren en meebewegen. Weten wat jij nodig hebt om in de buurt van die balans te blijven. Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Een leven en werk creëert wat past bij wat jij belangrijk vindt. Wat jou plezier geeft. In je werk én privé. Dan komt de energie! 

Of je nu kiest voor een 1- op -1 loopbaantraject, een workshop of een (online) training. Ik ga er voor zorgen dat je echt even de focus op jezelf kunt leggen en mooie stappen kunt zetten in je eigen ontwikkeling. Waar je levenslang profijt van gaat hebben.

Lees hier meer over mij

 


Wat anderen zeggen...

Door de loopbaanbegeleiding van Nynke is het met gelukt om te bepalen wat ik wil gaan doen. Vervolgens heb ik concrete stappen kunnen zetten om die richting daadwerkelijk in te gaan. Met als resultaat dat ik een carrièreswitch ga maken die ik heel graag wil. Het is de investering dubbel en dwars waard!"

- Annemieke - 

Ik heb de loopbaanbegeleiding van Nynke als erg prettig ervaren. Laagdrempelig en begripvol. Nynke gebruikt leuke en nuttige oefeningen. Ik heb niet het gevoel dat ik 'begeleiding' of 'hulp' kreeg. Nynke ging niet tegenover met zitten, maar naast me staan. Ik heb leerdoelen gemaakt en ben me bewust geworden van mijn kwaliteiten en valkuilen. Waar ik vandaag de dag nog veel aan heb.

- Chantal - 

Nynke is iemand waarbij je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Mijn gedachten zijn vaak druk en zij heeft op mij een rustgevende werking. Ze luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken. Een topcoach!

- Alexandra - 

Waar kan ik je mee helpen?

Online talentboost programma


1 : 1 loopbaantraject 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram