Loopbaancoach & lifecoach
 
 

En wil je gelijk een eerste stap zetten naar meer energie? 

Download hier gratis mijn e-book, waar je in 3 stappen aan de slag gaat om meer energie te krijgen, op je werk en privé.

En ontvang regelmatig inspiratie, blogs of informatie over trainingen en workshops. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

E-book in 3 stappen naar meer energie

 


Wanneer je overspannen of herstellende bent van een burn-out, kunnen er twijfels en onzekerheden ontstaan omtrent je werk en loopbaan. Twijfels of je nog wel op de juiste plek zit. Moet je blijven of juist op zoek gaan naar een andere baan. Maar hoe ziet die baan er dan precies uit? Wat past het beste bij jou? En ben je wel voldoende hersteld om ergens anders opnieuw te beginnen?

Wellicht heb je al psychologische ondersteuning gehad. Inzicht gekregen in hoe de klachten zijn ontstaan en wat je kunt doen om te voorkomen dat je opnieuw overspannen of opgebrand raakt. Je bent goed bezig met je herstel. Veranderingen aan te brengen in jouw leven. Alleen wanneer je eenmaal aan het re-integreren bent merk je dat op het werk niks is veranderd. Juist hetgeen wat je veel energie kost.

Wat moet je nu? Blijven totdat je je weer beter voelt en voldoende energie hebt om ergens anders aan het werk te gaan? Maar komt die energie wel terug als je hier blijft? Dan toch maar op zoek naar ander werk, wat beter past bij jouw leven. Alleen heb je daar wel voldoende energie voor? Of zijn een aantal aanpassingen in je huidige werk voldoende om weer plezier te halen uit je werk?

Als je met deze twijfels, vragen en dilemma's rondloopt, dan kan ik je helpen. Door samen met jou te onderzoeken wat voor jou de ideale baan en werkplek is. Passende bij jouw behoefte, jouw drijfveren, in deze fase van je leven. Maar ook voor de toekomst. Je gaat ontdekken wat je kwaliteiten en talenten zijn. Hoe je deze optimaal kunt benutten.  Waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Door bezig te zijn met jouw loopbaantraject, merk je al snel wat jou energie geeft en wat voor jou de beste stap is. Zodat je vanuit vertrouwen (loopbaan) keuzes gaat maken. Met als resultaat: ontspannen én energievol werken en leven.

Misschien herken je dit?

  • Je voelt je gespannen en ervaart (constant) onrust. 
  • Je voelt je (regelmatig) futloos en moe.
  • Je hebt het gevoel van alles te moeten, waar je eigenlijk geen zin in hebt.
  • Je hebt meer in je mars, maar komt niet tot het zetten van vervolgstappen.
  • Je wilt wel wat anders, maar wat dan en hoe kom je daar...? 
  • Je vindt het lastig om keuzes te maken, knopen door te hakken.
  • Het blijft maar door je hoofd malen. Soms denk je ook "laat maar zitten. Het is wel prima zo, mijn tijd komt nog wel". 
  • En toch blijft het weer terug komen....
  • Je voelt je erg loyaal aan anderen en de organisatie waar je werkt. Maar ben je ook loyaal aan jezelf?
  • Misschien heb je wel ideeën, maar voel je ergens een belemmering of blokkade om stappen te zetten.
Loopbaancoach en lifecoach Drenthe en Groningen


Starten met loopbaancoaching

Blijf je wachten op het juiste moment? Of realiseer je je dat het echt tijd wordt om een andere richting in te slaan?  Zeg nu eerlijk als je zo nog langer doorgaat, word je daar dan echt blij van?

Je verlangt naar meer plezier in je werk en je leven. Waar je 's ochtends zin hebt om de dag te te beginnen. Met een glimlach. Je wil weer tijd en zin overhouden leuke dingen te doen met de mensen die belangrijk voor je zijn. 

En echt het is mogelijk! Ik gun jouw een moment om stil te gaan staan bij wat jij nu echt wilt in je werk en in je leven! Waar je goed in bent en waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Een leven waar jij optimaal gebruik maakt van jouw kwaliteiten en talenten. Keuzes durft maken vanuit jezelf. Zonder druk van de buitenwereld. Vol vertrouwen.  Laat mij je helpen. Zodat jij weer een een ontspannen en energievol leven kan leiden. Op je werk én prive!

Een belangrijke eerste stap is bewustwording. Het in kaart brengen van jouw energielekken en onderzoeken wat jou energie geeft. Ga meteen aan de slag en download mijn E-book 'In 3 stappen naar meer energie'.

E-book in 3 stappen naar meer energie

En ontvang regelmatig inspiratie, blogs of informatie over trainingen en workshops. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Even voorstellen....

Ik ben Nynke Leistra (1979), gediplomeerd coach, adviseur en eigenaar van Fortem Coaching. Na mijn opleiding heb ik in diverse functies gewerkt binnen de (justitiële) jeugdzorg en gehandicaptenzorg. En vanaf 2018 werk ik als loopbaancoach en lifecoach voor mijn eigen praktijk Fortem Coaching.

Ik geloof er in dat je alleen maar een energiek leven kunt leiden als je voldoende rust en ontspanning neemt. De juiste balans weet te vinden. Voor ieder mens is die balans anders en in elke levensfase kan het anders zijn. Wat voor de één ontspannend werkt, hoeft voor de ander niet zo te werken Ook zijn de omstandigheden niet altijd hetzelfde. Het is meer een kwestie van balanceren en meebewegen. Weten wat jij nodig hebt om in de buurt van die balans te blijven. Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Een leven creëert wat past bij wat jij belangrijk vindt. Wat jou plezier geeft. In je werk én privé. Dan komt de energie! En daar gaan we samen naar op zoek in de coaching.

Of je nu kiest voor een 1- op -1 loopbaantraject, een workshop of een (online) talentboost training. Ik ga er voor zorgen dat je echt even de focus op jezelf kunt leggen en mooie stappen kunt zetten in je eigen ontwikkeling. Waar je levenslang profijt van gaat hebben.

Lees hier meer over mij
Nynke Leistra


Wat anderen zeggen...

Door de loopbaanbegeleiding van Nynke is het met gelukt om te bepalen wat ik wil gaan doen. Vervolgens heb ik concrete stappen kunnen zetten om die richting daadwerkelijk in te gaan. Met als resultaat dat ik een carrièreswitch ga maken die ik heel graag wil. Het is de investering dubbel en dwars waard!"

- Annemieke - 

Ik heb de loopbaanbegeleiding van Nynke als erg prettig ervaren. Laagdrempelig en begripvol. Nynke gebruikt leuke en nuttige oefeningen. Ik heb niet het gevoel dat ik 'begeleiding' of 'hulp' kreeg. Nynke ging niet tegenover met zitten, maar naast me staan. Ik heb leerdoelen gemaakt en ben me bewust geworden van mijn kwaliteiten en valkuilen. Waar ik vandaag de dag nog veel aan heb.

- Chantal - 

Nynke is iemand waarbij je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Mijn gedachten zijn vaak druk en zij heeft op mij een rustgevende werking. Ze luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken. Een topcoach!

- Alexandra - 

Waar kan ik je mee helpen?

Online talentboost programma


1 : 1 loopbaantraject 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram