Loopbaancoach & Lifecoach
 
Loopbaan

Wil je wel eens iets anders, maar weet je niet goed wat? Verlang jij naar energie en balans op je werk en privé? Vraag je jezelf regelmatig af: "maar hoe dan en wat dan?". 

Welkom! Ik ben Nynke Leistra. Als loopbaancoach en lifecoach help ik jou een ontspannen en energiek leven te creëren, zowel op werkgebied als privé. Een leven en werk waar je blij van wordt. Waar jij je kwaliteiten en talenten optimaal kunt benutten. Een leven met de focus op jezelf, op jouw eigen behoeften en waar je vanuit vertrouwen keuzes kunt maken.

Wil je gelijk een eerste stap zetten naar meer energie? Download hier gratis mijn e-book, waar je in 3 stappen aan de slag gaat om meer energie te krijgen.

En ontvang regelmatig inspiratie, blogs of informatie over trainingen en workshops. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Misschien herken je dit?

  • Je voelt je gespannen en ervaart (constant) onrust. 
  • Je voelt je (regelmatig) futloos en moe.
  • Je bent klaar met al die moetjes. 
  • Je wilt wel wat anders, maar wat dan en hoe kom je daar...? 
  • Je vindt het lastig om keuzes te maken, knopen door te hakken.
  • Het blijft maar door je hoofd malen. Soms denk je ook "laat maar zitten. Het is wel prima zo, mijn tijd komt nog wel". 
  • En toch blijft het weer terug komen....
  • Misschien heb je wel ideeën, maar voel je ergens een belemmering of blokkade om stappen te zetten.


Wordt het tijd voor verandering?

Het kan zijn dat een gebeurtenis in je leven er al voor heeft gezorgd dat je even een pas op de plaats moet maken. Misschien realiseer je dat het tijd wordt om een andere richting in te slaan. Je wilt voorkomen dat je (verder) in een negatieve spiraal terecht komt. Mogelijk ben je al tegen je eigen grenzen aangelopen, waardoor je nu herstellende bent van een burn-out. Of als je zo langer doorgaat steven je af op een burn-out. Je bent in ieder geval op een punt gekomen dat je beseft dat je echt iets wil veranderen. 

Gun je jezelf om stil te staan bij wie je bent, waar je goed in bent, wat je wilt en hetgeen te doen waar jij blij van wordt en energie van krijgt? Zowel op werkgebied als privé? 

Een belangrijke eerste stap is bewustwording. Het in kaart brengen van jouw energielekken en onderzoeken wat jou energie geeft.

Ga meteen aan de slag en download mijn E-book 'In 3 stappen naar meer energie'.

En ontvang regelmatig inspiratie, blogs of informatie over trainingen en workshops. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Even voorstellen....

 

Ik ben Nynke Leistra (1979), gediplomeerd coach, adviseur en eigenaar van Fortem Coaching. Waar ik echt blij van word en energie van krijg? Mensen coachen naar een nieuw perspectief. Weer echt plezier halen uit hun (nieuwe) baan en een goede werk - privé balans ervaren. Ik word echt blij als ik zie hoe mijn klanten aan het einde heel duidelijk weten wat ze leuk vinden, wat hun kwaliteiten, talenten en drijfveren zijn. Hoe deze het beste tot hun recht komen en welke baan daarbij past. Waar ze bij de start van het traject zoekende zijn en aan het einde van het traject duidelijk weten wat ze WEL willen!

Ik geloof er in dat je alleen maar een energiek leven kunt leiden als je voldoende rust en ontspanning neemt. De juiste balans weet te vinden. Voor ieder mens is die balans anders en in elke levensfase kan het anders zijn. Wat voor de één ontspannend werkt, hoeft voor de ander niet zo te werken Ook zijn de omstandigheden niet altijd hetzelfde. Het is meer een kwestie van balanceren en meebewegen. Weten wat jij nodig hebt om in de buurt van die balans te blijven. Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Een leven creëert wat past bij wat jij belangrijk vindt. Dan komt de energie!

Of je nu kiest voor een 1- op -1 coaching, een workshop of een (online) talentboost training. Ik ga er voor zorgen dat je echt even de focus op jezelf kunt leggen en mooie stappen kunt zetten in je eigen ontwikkeling. Waar je levenslang profijt van gaat hebben.

Meer over mij

Wat anderen zeggen....

Door de hulp van Nynke is het met gelukt om te bepalen wat ik wil gaan doen. Vervolgens heb ik concrete stappen kunnen zetten om die richting daadwerkelijk in te gaan. Met als resultaat dat ik een carrièreswitch ga maken die ik heel graag wil. Het is de investering dubbel en dwars waard!"

- Annemieke -

Ik heb de coaching van Nynke als erg prettig ervaren. Laagdrempelig en begripvol. Nynke gebruikt leuke en nuttige oefeningen. Ik heb niet het gevoel dat ik 'begeleiding' of 'hulp' kreeg. Nynke ging niet tegenover met zitten, maar naast me staan. Ik heb leerdoelen gemaakt en ben me bewust geworden van mijn kwaliteiten en valkuilen. Waar ik vandaag de dag nog veel aan heb.

- Chantal -

Nynke is iemand waarbij je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Mijn gedachten zijn vaak druk en zij heeft op mij een rustgevende werking. Ze luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken. Een topcoach!

- Alexandra -


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram