Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Talentboost 

Voel je van binnen steeds een vlammetje branden? Wil je eigenlijk wel eens wat anders? Wil je meer zicht op je talenten en hoe je deze in kunt zetten? Of beschik je over zoveel talenten, waardoor je je soms lamgeslagen voelt en niet goed weet waar te beginnen? 

Ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten, zicht krijgen op jouw diepere verlangens en dromen, focus leggen op waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Weten welke keuzes je moet gaan maken voor een volgende stap.

Wil jij dat ook? Zet een eerste stap om het vlammetje om te zetten in een mooi vuur en doe mee aan de talentboost!

  • talentboost 3
  • 20191123_093221
  • novastrada


In het voorjaar van 2020 zal ik een nieuwe talentboost voor een groep van 3-5 personen* organiseren. Heb je interesse of wil je graag alvast wat meer informatie neem gerust contact met mij op.

- De talentboost bestaat uit 1 dag en een terugkom ochtend. En vindt plaats ergens op een locatie in Noord Nederland.

De eerste dag staat in het teken van je talenten, kwaliteiten, diepere verlangens, dromen en energie en je gaat met een opdracht de deur uit. De tweede dag vindt ongeveer 1,5 maand na de eerste dag plaats. Hier gaan we samen kijken tot welke acties je bent overgegaan en is er nog ruimte om vragen te stellen en je actieplan aan te scherpen.

*De talentboost gaat door vanaf 3 deelnemers

"Een dag waarop je mindfull loskomt van de dagelijkse bezigheden en vertrekt met nieuwe energie om stappen te zetten in je loopbaan"

Wat je verder nog moet weten:

- De talentboost is echt een moment waar je even loskomt van de dagelijkse bezigheden waar je de focus legt op jezelf, wie je bent, wat je wilt en waar jouw kracht ligt. 

- Je krijgt voorafgaand aan de eerste dag een vragenlijst om je doelstelling voor de dag helder te krijgen en twee voorbereidende opdrachten. 

- Je gaat weg met nieuwe inzichten, welke stappen je moet zetten om dichterbij je dromen te komen en je eigen actieplan.

Blijf je staan waar je nu staat, of wordt het tijd om in beweging te komen? 

Reserveer dan nu alvast een plekje!

€ 169,- incl. btw**


** Liever een 1- op -1 talentboost dag? Dit ook mogelijk voor €489,- incl. btw