Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

"Jezelf liefhebben is investeren in jezelf"

Coaching is een investering in tijd, energie en geld. Maar coaching is vooral een duurzame investering in jezelf, waar je je leven lang profijt van hebt!

Ik maak de coachtrajecten die ik aanbied op maat, passend bij jouw vraag en situatie. Dit maakt dat elk traject verschilt van inhoud, tijd en kosten.

Een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek (30-45 min) is altijd gratis!

Vergoedingen

Werkgever

Steeds meer werkgevers zien de meerwaarde van coaching en zijn bereid om hierin bij te dragen. Vraag eens na bij je leidinggevende, HR of personeelszaken of hier budget voor is vrijgemaakt of vrijgemaakt kan worden. Als je werkgever bereid is om je hierin te ondersteunen, zal ik een vrijblijvende offerte opstellen voor het gehele traject.

Zzp'er

Ben je zzp'er dan kun je in veel gevallen de belasting aftrekken als bedrijfskosten. Het is aan te raden om hier vooraf je goed over te laten voorlichten door de belastingdienst.

UWV

Wanneer je een uitkering ontvangt, kun je in overleg met het UWV of er financiële middelen zijn ten behoeve van je re-integratie. Het UWV kan een budget beschikbaar stellen waarmee het coachtraject (deels) vergoed kan worden. Het is verstandig om dit vooraf met het UWV te bespreken.

Particulier

Indien bovenstaande niet op jou van toepassing is, zal ik je een persoonlijk aanbod doen. Neem gerust contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden.

Tot 2021 zijn de kosten voor coaching nog deels aftrekbaar van de belasting als studiekosten. Hiervoor geldt een drempel van 250 euro. Er moet dan wel een verband zijn met het verwerven van inkomsten en/ of verbetering op de arbeidsmarkt. Het is aan te raden om je voor de tijd goed te laten informeren bij de belastingdienst.

Ga je de investering in jezelf aan?