Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

'Vanuit rust en balans is er ruimte voor ontwikkeling'

Misschien heb je het  gevoel van "is dit het nou?". Je wilt iets anders maar weet je niet zo goed wat en hoe je dat aan gaat pakken. Je hebt het idee dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Je voelt onrust, ontevredenheid en hebt minder energie dan wat je zou willen. Misschien heb je wel last van andere klachten als angst of oververmoeidheid. 

Herken je dit? Het kan echt anders.


In de 1- op -1 coaching gaan we aan de slag met jouw vraag. Ontdekken waar je blij van wordt, energie van krijgt en wat jij nodig hebt om stappen te zetten. Door rust en overzicht te creëren. Pas dan is er meer ruimte voor ontwikkeling. We gaan niet alleen maar achter een tafel zitten praten, maar ook middels oefeningen actief aan het werk. Alles afgestemd op jouw behoefte.Tussen de afspraken door kan ik je vragen om aan opdrachten te werken, zodat je actief blijft in je eigen proces en alles er uit kan halen. 

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar we jouw vraag scherp gaan stellen en vaststellen met welk resultaat jij tevreden bent aan het einde van het coachtraject.