Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

"Find out what works and do more of it"

 -Insoo Kim Berg & Steve de Shazer-   

Meer balans, innerlijke rust, energie en vertrouwen. Een (nieuwe) focus, je talenten en kwaliteiten helder hebben en weten hoe je deze optimaal in kunt zetten. Even tijd voor jezelf om te onderzoeken wat jij wilt, waar jij blij van wordt, wat voor jou werkt en wat jij hiervoor nodig hebt.

Ook voor jou is dit mogelijk! Wil je deze investering in jezelf aangaan? Zet jij de volgende stap naar verandering?


Even voorstellen....

  • inzoom2
    inzoom2
  • TIZ FOR01-4
    TIZ FOR01-4
  • inzoom
    inzoom

Ik ben Nynke Leistra (1979), gediplomeerd coach en adviseur en eigenaar van Fortem Coaching. Mijn missie is dat vrouwen en mannen de balans ervaren tussen rust en sprankeling, zowel zakelijk als privé. 

Rust en sprankelen kunnen heel goed samen gaan, als je voor jezelf maar de juiste balans weet te vinden. Als je weet wie je bent. Je weet waar je goed in bent. Je weet wat jij nodig hebt om een leven en werk te creëren wat past bij jouw persoonlijke behoefte en de levensfase waar je inzit. Als je de dingen doet waar je energie van krijg en blij van wordt!


1- op -1 coaching

Tijdens de gesprekken gaan we samen kijken naar wat JIJ nodig hebt. Daarin heb jij de regie en ondersteun ik je in jouw proces. Een proces waarin je jezelf (nog) beter leert kennen. Waarin jij stappen kunt zetten die je verder helpen in JOUW leven! Met als resultaat dat je een duidelijk perspectief hebt waar je naar toe wilt, je zekerder voelt, meer kracht ervaart en regie hebt op wat jij wilt en waar jij energie van krijgt.


Talentboost

Ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten. Zicht krijgen op je diepere verlangens en dromen. De focus leggen op waar jij blij van wordt. In een kleine groep van 3 à 4 personen, waar je elkaar inspireert en helpt bij het verkrijgen van nieuwe inzichten. Dit allemaal in de korte tijd van 1 dag en een terugkomochtend.

Wil jij dat ook?