Loopbaancoach en lifecoach
Drenthe en Groningen

Ervaringen van klanten 

'Het is de investering dubbel en dwars waard'

Ik wist diep in mijn hart al lange tijd dat ik eigenlijk een andere richting in wilde slaan als het gaat om mijn carrière. Ik vond het echter lastig te bepalen welke richting dat dan moest zijn. Mijn gevoel en mijn verstand zaten elkaar daarbij steeds in de weg. Door de hulp van Nynke is het mij gelukt om naar binnen te keren en vanuit daar te bepalen wat ik wil gaan doen. Vervolgens heb ik concrete stappen kunnen zetten om die richting daadwerkelijk in te slaan, met als resultaat dat ik nu de Carrière switch ga maken die ik graag wil. Nynke heeft me tijdens het hele proces goed geholpen en stond ook na het traject klaar als ik nog advies nodig had. Voor iedereen die overweegt om ander werk te gaan doen, maar het nog niet durft of nog niet weet wat ze dan willen gaan doen raad ik de coaching van Nynke van harte aan! Het is de investering dubbel en dwars waard. 

- Annemieke -

'Nynke luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken'

Nynke is iemand waarbij je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Mijn gedachten zijn vaak druk en zij heeft op mij een rustgevende werking. Ze luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken. Een topcoach!

-Alexandra -Directeur CacaoCreatives-

'Nynke ging niet tegenover mij zitten, maar naast mij staan'

Ik heb de coaching van Nynke als erg prettig ervaren. Laagdrempelig en begripvol. Nynke gebruikte leuke en nuttige oefeningen. Ik heb niet het gevoel gehad dat ik ‘hulp’ of ‘begeleiding’ moest hebben. Nynke ging niet tegenover me zitten, maar naast me staan. Ik heb leerdoelen gemaakt en ben bewust geworden van valkuilen, waar ik vandaag de dag nog steeds veel aan heb.

-Chantal- pedagogisch medewerker

'Nynke weet iets in mij los te krijgen wat anderen niet is gelukt'

Ik ben het afgelopen jaar het coachtraject aangegaan met Nynke. Ik ben blij dat er nu zichtbaar resultaat is dankzij haar. Ze weet iets in mij los te krijgen wat anderen niet is gelukt. Dit zet mij aan tot nadenken en daar kan ik iets mee. De gesprekken, de uitleg op het bord en de oefeningen hebben mij geholpen. Dit had ik nooit gedacht. Zelfs mijn werkomgeving vindt dat ik veranderd ben en ik ga nu met meer plezier en energie naar mijn werk.

- beveiligingsmedewerker-


 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram