Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Over Nynke

Samen met mijn vriend en onze twee dochters (2014 en 2016) woon ik in Roden. Ik kan echt genieten van mijn gezin, familie en vrienden om me heen en van mijn werk. Ik neem daarnaast ook graag tijd voor mijzelf. Dit doe ik bijvoorbeeld door hard te lopen, de bossen in te gaan, yoga of met een boek of tijdschrift mij terugtrekken. 

Ik weet als geen ander wat voor zoektocht dit kan zijn. Wanneer gedachten, herinneringen, patronen en overtuigingen je tegenhouden om stappen te zetten en keuzes te maken. Uit ervaring weet ik ook dat het anders kan! Daar is ook mijn passie ontstaan om jou te coachen in het herontdekken van jezelf. 

Mijn kracht ligt in het creëren van rust en overzicht. Ik zorg voor een sfeer waar je de ruimte voelt om echt even tijd voor jezelf te nemen. Door te ontdekken waar je goed in bent, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Waar jij je eigen koers uit gaat stippelen, zonder rekening te houden met de buitenwereld en sociale druk. Een levenslang proces

Ik geloof er in dat persoonlijke ontwikkeling een levenslang proces is. Je bent niet altijd blij en gelukkig, want soms zijn de omstandigheden gewoon even anders. Het inzetten van coaching zie ik als middel om je te ondersteunen en richting te geven in een fase van je leven waar je even iemand nodig hebt die met je meekijkt en de juiste vragen stelt. Met als doel de inzichten en tools die je krijgt te ‘verankeren’ in je dagelijks leven. Waardoor je ook voor de langere termijn meer vertrouwen, veerkracht en rust ervaart en een heldere focus en perspectief hebt om stappen te zetten, doelen te bereiken en keuzes te maken.


Ontwikkelen

Ontwikkelen is een belangrijk thema in mijn leven. Naast mijn werk als coach waar ik me richt op de ontwikkeling van mensen, houd ik me ook graag bezig met de ontwikkeling binnen organisaties. Daarom werk ik nog 2 dagen als adviseur bij een organisatie die ondersteuning en begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Voor mij  een bewuste keuze, omdat dit een combinatie is waar ik blij van word!

Ook vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en op mijzelf te reflecteren. Daarom volg ik regelmatig trainingen of masterminds van andere coaches en cursussen of opleidingen om mijn kennis te verbreden. 
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram