Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Individueel Loopbaantraject

Individueel loopbaantraject


Wat houdt het loopbaantraject in:

  • We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Gratis. Jouw vraag staat centraal. Onderzoeken wat jij graag wilt veranderen, wat voor jou het gewenste resultaat is. Belangrijk daarbij is of het klikt tussen ons. Een belangrijk vertrekpunt voor de coaching. Vervolgens maken we afspraken over het vervolg en het aantal gesprekken.
  • De coachgesprekken plannen we in overleg in. De gesprekken worden afgewisseld met oefeningen. Gemiddeld zit er 2 - 3 weken tussen de gesprekken. 
  • Tussen de gesprekken door kan ik je vragen om opdrachten uit te voeren, zodat je ook tussen de gesprekken door actief blijft in jouw traject. Dit doen we altijd in overleg afgestemd op jouw energieniveau.
  • Aan het einde van het traject heb je een helder strategie- en actieplan. Wat je helpt te blijven focussen op wat jij graag wilt en waar je op terug kunt vallen.
  • Ongeveer 2 maanden na afloop van het traject hebben we nog een keer een check-up contact. Even horen hoe het gaat. Je ervaringen delen. Ook positieve ervaringen zorgen voor emoties. Mijn ervaring is, dat dit ook fijn is om te delen.


Praktische informatie

Coaching is een investering in tijd, energie en geld. Het is vooral een duurzame investering in jezelf, waar je je leven lang profijt van hebt!

 

Particulier tarief

€89,- per uur (incl. btw)

Zakelijk tarief

Informeer naar de mogelijkheden, ik lever graag maatwerk en kan voor een traject een passende offerte opmaken.

  • Een loopbaantraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken. De gesprekken duren 1 tot 2 uur per sessie.
  • Ik maak de loopbaantrajecten die ik aanbied op maat, passend bij jouw vraag en situatie. Dit maakt dat elk traject verschilt van inhoud, tijd en kosten. 
  • Een traject is inclusief: voorbereiding, informatie, opdrachten, inspiratie, contact via mail, whatsapp of telefoon gedurende het gehele traject en ongeveer 2 maanden na afronden een check-up gesprek van 30-60 minuten (online of telefonisch).
  • (Een deel van de) kosten voor loopbaanbegeleiding kun je in sommige gevallen vergoed krijgen. Voor meer informatie klik dan hier.
JA, ik wil dit traject


Thema's loopbaantraject

Thema's die regelmatig aan bod komen tijdens het loopbaantraject zijn:

- Jouw kwaliteiten en talenten; wie ben ik, waar ben ik goed in.

- Jouw energiegevers en energielekken; wat vind ik leuk, waar word ik nu echt blij van.

- Jouw drijfveren/ persoonlijke waarden; wat vind IK belangrijk, in mijn leven.

- Jouw ideale baan en leven; hoe ziet mijn ideale baan er uit. Aan welke criteria moet deze baan voldoen.

- Beroepsoriëntatie; wat lijkt mij leuk, wat interesseert mij. 

- Werk-privé balans; hoe zorg ik voor een goede werk-privé balans. Grenzen aangeven. Voorkomen (terugval) burn-out.

Mijn kracht ligt in het creëren van rust en overzicht. Ik zorg voor een sfeer waar je de ruimte voelt om echt even tijd voor jezelf te nemen. Door je de ruimte te geven om na te denken, maar je ook te prikkelen en confronteren met de juiste vragen en opdrachten.

Ja dat wil ik!

Ik - Werk - Privé

Ik geloof er heel sterk in dat je je loopbaan niet lost kunt zien van jou als persoon. Jouw IK. En ook niet los van jouw privéleven. Alles is verweven met elkaar. Je werkomstandigheden veranderen, privé kunnen dingen veranderen en ook je persoonlijke ontwikkeling kan er voor zorgen dat je behoefte hebt aan verandering. Soms door omstandigheden in je leven die hiervoor zorgen. Daarom richt ik mij op de 3 pijlers; Ik, Werk en Privé. Wil je meer weten over deze visie op coaching, klik dan hier.

 

Loopbaantraject werk ik privé

Denk je dat het 1:1 loopbaantraject wat voor jou is? Laat dan hieronder je gegevens achter.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram