Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

Ervaringen van klanten 

'Nynke luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken'

Nynke is iemand waarbij je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Mijn gedachten zijn vaak druk en zij heeft op mij een rustgevende werking. Ze luistert heel goed, stelt precies de juiste vragen en zet mij keer op keer weer aan het denken. Een topcoach!

-Alexandra -Directeur CacaoCreatives-

'Nynke ging niet tegenover mij zitten, maar naast mij staan'

Ik heb de coaching van Nynke als erg prettig ervaren. Laagdrempelig en begripvol. Nynke gebruikte leuke en nuttige oefeningen. Ik heb niet het gevoel gehad dat ik ‘hulp’ of ‘begeleiding’ moest hebben. Nynke ging niet tegenover me zitten, maar naast me staan. Ik heb leerdoelen gemaakt en ben bewust geworden van valkuilen, waar ik vandaag de dag nog steeds veel aan heb.

-Chantal- pedagogisch medewerker

'Nynke weet iets in mij los te krijgen wat anderen niet is gelukt'

Ik ben het afgelopen jaar het coachtraject aangegaan met Nynke. Ik ben blij dat er nu zichtbaar resultaat is dankzij haar. Ze weet iets in mij los te krijgen wat anderen niet is gelukt. Dit zet mij aan tot nadenken en daar kan ik iets mee. De gesprekken, de uitleg op het bord en de oefeningen hebben mij geholpen. Dit had ik nooit gedacht. Zelfs mijn werkomgeving vindt dat ik veranderd ben en ik ga nu met meer plezier en energie naar mijn werk.

 - Anoniem - beveiligingsmedewerker-


 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram