Loopbaancoach & Lifecoach
 
Loopbaan

Workshop 'Ken je kwaliteiten'

Iedereen heeft zijn of haar eigen unieke cocktail van kwaliteiten en talenten.  Eigenschappen en positieve kenmerken die een positief effect hebben op jezelf en je omgeving. Maar als ik jou nu vraag; noem eens 5 van je kwaliteiten? Of wat is jouw grootste talent? Heb je dan gelijk je antwoord klaar? Vaak zijn deze eigenschappen en kenmerken voor jezelf heel gewoon en vanzelfsprekend, waardoor het soms lastig is om ze te benoemen. En als ik je nu vraag waar ben je minder goed in? Wat zijn jouw valkuilen? Voor veel mensen is een ‘negatieve’ eigenschap makkelijker te beantwoorden.

Na deze workshop ga je naar huis met jouw top 5 aan kwaliteiten. Wat jou uniek maakt. Je ‘negatieve’ eigenschappen gaan we omdraaien en herkaderen naar kwaliteiten. Je zelfinzicht vergroot en je weet of je jouw kwaliteiten voldoende inzet privé of in je werk. Je gaat met een positief gevoel naar huis!

Datum: 25 april  9:30 - 12:30 uur (GEANNULEERD)

Locatie: Novastrada, Aan de Vaart 12 Roden (Drenthe)

Introductie prijs: € 39,- (incl. btw) ipv €49,-


Waarom 'ken je kwaliteiten'

  • Hoe meer je bewust bent van je kwaliteiten, hoe meer je in je persoonlijke kracht komt en kunt gaan sprankelen.

  • Het praten over kwaliteiten geeft een positief gevoel

  • Al je jouw kwaliteiten en talenten kent geeft het je meer zelfvertrouwen bij het schrijven van een sollicitatiebrief of bij het voeren van een sollicitatiegesprek.
  •  Het helpt je in een functioneringsgesprek aan te geven waarom jij een bepaalde taak of promotie zou moeten maken.

  •  Het bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je beter in je vel zit.


    De workshop 'Ken je kwaliteiten' is ook beschikbaar voor bedrijven of groepen. Dit kan incompany of op een locatie in Groningen, Friesland of Drenthe.

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram