Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Energieke en gemotiveerde medewerkers

Medewerkers die overspannen of burn-out zijn. Het komt nog steeds veel voor. Wanneer medewerkers gaan re-integreren zie je vaak dat er twijfels en onzekerheden ontstaan. Bij de medewerker, maar ook bij de werkgever. Is een re-integratie in eigen functie wel de juiste keuze? Kan de werknemer binnen de huidige functie blijven werken en welke aanpassingen zijn nodig. Maar ook kan het zijn dat je eigenlijk beide al weet dat terugkeer in de huidige functie en/ of organisatie niet de beste oplossing is.

Wat de reden van twijfel of onzekerheid is, het is belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Om te voorkomen dat de medewerker weer terugvalt of het verzuim onnodig lang gaat duren. Daar kan ik bij helpen. Door samen met de medewerker te onderzoeken wat hem/ haar energie geeft. Wat de medewerker nodig heeft om weer meer werkplezier te ervaren. Hoe de medewerker optimaal gebruik kan maken van zijn/ haar kwaliteiten binnen de organisatie, of daarbuiten. Waar kan de werknemer zelf invloed op uit oefenen, zodat hij regie heeft over eigen herstel en energiebalans. 

Contact

Preventie

Vitaliteitduurzame inzetbaarheid en werkgeluk zijn belangrijke thema's in veel bedrijven. Bedrijven die zich bezighouden met de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers hebben een grotere kans op gemotiveerde medewerkers. Waar medewerkers werkplezier ervaren en doen waar ze goed in zijn. Daarnaast is er vaak een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. En wanneer medewerkers tevreden zijn praten ze positief over de organisatie en zijn daarom de beste ambassadeurs.

Daarom is voorkomen beter dan genezen.

Door regelmatig aandacht te hebben voor het werkplezier van medewerkers, kun je uitval en de daarbij hoge kosten voorkomen. Ik kan je daarbij helpen. Door de inzet van individuele coaching en/of het geven van workshops omtrent thema's als 'kwaliteiten en talenten', 'zicht op energie' en werkplezier. Op maat gemaakt passende bij de vraag vanuit de organisatie en/ of werknemers.

Neem gerust contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden.

Ja ik wil graag contact


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram