Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Talentboost 

"Een training waar je mindfull loskomt van de dagelijkse bezigheden en vertrekt met nieuwe energie om stappen te zetten in je loopbaan" - Everlien -

Ben je zoekende naar de juiste richting in je loopbaan? Begint het wat te kriebelen bij de gedachte iets anders te willen? Voel je ergens een vlammetje branden? Wil je eigenlijk wel eens wat anders, maar weet je niet goed wat? Wil je meer zicht op je kwaliteiten en talenten en hoe je deze in kunt zetten? Wil je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is?

Jij staat centraal tijdens deze inspirerende training. De talentboost is echt een moment waar je even loskomt van de dagelijkse bezigheden waar je de focus legt op jezelf, wie je bent, wat je wilt en waar jouw kracht ligt

Na de talentboost  ga je naar huis met nieuwe inzichten:

  • Je hebt helder wat voor jou de juiste loopbaanrichting is.
  • Je weet wat jouw unieke cocktail aan kwaliteiten en talenten zijn.
  • Je weet wat voor jou belangrijk is in je werk, waar jij blij van wordt en energie van krijgt.
  • Je hebt je eigen plan met welke stappen je moet zetten om dichterbij jouw ideale baan te komen.

De talentboost bestaat uit 1 dag en een terugkom ochtend. En vindt plaats in een kleine groep van 3 - 5 personen op een leuke inspirerende locatie in Noord Nederland.

Wat kun je verwachten:

Dag 1 staat in het teken van je talenten, kwaliteiten en diepere verlangens, dromen en energie en je gaat met een opdracht de deur uit. De dag is geheel verzorgd inclusief lunch.

Dag 2 vindt ongeveer 6 weken na de eerste dag plaats. Dit zal een ochtend of een middag zijn. Hier gaan we samen kijken tot welke acties je bent overgegaan en is er nog ruimte om vragen te stellen en je actieplan aan te scherpen.

Data

Voorjaar 2021

Locatie:

Nader te bepalen ergens in Noord Nederland€ 197,- incl. btw

Wat je verder nog moet weten:

- De talentboost training gaat door vanaf 3 personen

- Je krijgt voorafgaand aan de eerste dag een vragenlijst om je doelstelling voor de dag helder te krijgen en twee voorbereidende opdrachten. 

- Het is ook mogelijk de talentboost training 1-1 te volgen, met mijn volledige aandacht voor €617,- incl. btw

Blijf je staan waar je nu staat, of wordt het tijd om in beweging te komen? 

  • talentboost 3
  • 20191123_093221
  • novastrada


"Nynke is een fijn persoon, als mens en als coach. Ze is rustig, niet oordelend en intelligent. Dat maakte de Talentboost training een fijne ervaring, omdat de aandacht echt naar jou gaat. Ik kreeg een 'boost' aan zelfvertrouwen en energie toen ik aan het einde merkte dat mijn talenten bevestigd waren'. - Nathaly -

Wil je liever in je eigen tijd aan de slag. Dan heb ik voor jou de online talentboost. Een programma waar je in 6 weken een boost geeft aan je talenten en richting geeft aan je loopbaan.

Online talentboost

 

Overig aanbod

Workshops
1- op - 1 coaching


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram