Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Online talentboost

Ben je zoekende naar de juiste richting in je loopbaan? Begint het wat te kriebelen bij de gedachte iets anders te gaan doen? Voel je ergens een vlammetje branden, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Wil je weten hoe je jouw kwaliteiten en talenten in kunt zetten? Iets doen waar jij energie van krijgt? Wil je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is?

Jij staat centraal tijdens deze inspirerende talentboost training. De focus ligt op jouw. Op wie je bent, waar je kracht ligt en wat je energie geeft.

Na 6 weken:

 • Heb je helder wat de juiste richting is in jouw loopbaan.
 • Weet je wat jouw unieke cocktail aan kwaliteiten en talenten zijn.
 • Weet je wat voor jou belangrijk is in je werk, waar jij blij van wordt en energie van krijgt.
 • Heb je een eigen plan met welke stappen je moet zetten om dichterbij jouw ideale baan te komen.

De eerstvolgende online talentboost start op maandag 6 september 2021.

Boek gelijk
 • Misschien loop je al een tijdje rond met de gedachte: "ik wil wel wat anders, maar weet niet zo goed wat".
 • Je haalt niet meer voldoende energie en voldoening uit je werk en voelt je (regelmatig) moe.
 • Of je loopt vast in je huidige werk en je wilt helder krijgen of dit werk en/ of deze organisatie nog wel bij je past.
 • Ergens vind je misschien je werk nog wel leuk, maar vraag je je af of er niet meer is.
 • Alleen waar begin je? Waar ben je goed in? En waar krijg je nu eigenlijk energie van?

Kan jouw loopbaan wel een boost gebruiken? Dan is deze online talentboost echt iets voor jou!


Meld je hier aan


Wat kun je verwachten:

 • In 6 weken tijd ga je aan de slag met: wat wil ik, wat kan ik, waar word ik blij van en wat past bij mij.
 • 6 modules voorzien van video's met uitleg en een inspirerende opdracht waar je mee aan de slag gaat.
 • Je kunt zelf helemaal je eigen tijd indelen, dus geen druk. 
 • Tussentijds is er ruimte om via de mail vragen te stellen
 • We plannen samen een online livesessie in, waar ruimte is voor (verdiepende) vragen, zaken waar je tegen aanloopt en tips.
 • Na de talentboost heb je een eigen actieplan om stappen te zetten naar jouw ideale baan!
 • De kosten van de online talentboost zijn €67,- inclusief btw.
Ja dat wil ik!

Hoe online talentboost is opgebouwd

Module 1 Terug in de tijd; In deze module ga je even terug in de tijd. Wat voor kind was je, wat vond je leuk? Waar was je goed in? Hoe ben je tot bepaalde keuzes gekomen.

Module 2 Kwaliteiten & Talenten; De tweede module staat in het teken van jouw kwaliteiten en talenten. Wat maakt jou uniek!

Module 3 Zicht op energie; Er zijn diverse factoren die er voor kunnen zorgen dat jij energie lekt, of waar jij juist energie van krijgt. Dit ga je helemaal voor jezelf in kaart brengen tijdens module 3.

Module 4 Drijfveren; Wat is voor jou belangrijk in je leven en in je werk? Wat motiveert jou? Wanneer je werk doet wat past bij jouw behoefte, wat jou voldoening geeft komt de energie.

Module 5 Jouw ideale werkdag; Je gaat aan de slag met het in beeld brengen van jouw ideale werkdag. Alle losse onderdelen van de eerste 4 weken komen hier samen.

Module 6 Actieplan; In de laatste week van de online talentboost ga je een actieplan maken. Alles wat je in de eerste modules over jezelf hebt geleerd, kun je hier in verwerken. Je gaat inzichtelijk maken welke stappen je kunt zetten en of er nog bepaalde zaken zijn die jou belemmeren om in actie te komen.

Coachgesprek: Aan het einde van de online talentboost plannen we een coachgesprek. Daar kun je dieper ingaan op een thema. Iets wat is blijven hangen, of voor jou de moeite waard is om verder te onderzoeken. Ik geef je tips mee waar je verder mee aan de slag kunt.

Wat anderen zeggen over de talentboost training:

"Een training waar je loskomt van de dagelijkse bezigheden en nieuwe energie krijgt om stappen te zetten in je loopbaan" 

- Everlien -

"De talentboost is training is een fijne ervaring met aandacht voor jezelf. Ik kreeg echt een 'boost' aan zelfvertrouwen en energie toen ik merkte dat mijn talenten bevestigd waren"

- Nathaly -

"Nynke is een vriendelijke coach die met haar gesprekken en de talentboost op laagdrempelige manier toch snel de diepte in weet te gaan en de kern van het issue snel raakt. Alles mag op jouw tempo en jouw manier omdat Nynke persoonlijk leiderschap in de talentboost ook aanmoedigt."  

- Anoniem -


JA, ik meld me aan
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram