Coachpraktijk
 
voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Intervisiebegeleiding

Bij Fortem coaching kun je ook terecht voor intervisiebegeleiding. Ik help professionals bij het opstarten van de intervisie, het methodisch inbrengen van de casuïstiek, het creëren van een open leerklimaat en het zelfstandig maken van de intervisiegroep. Met als doel om uiteindelijk zelfstandig, intercollegiale intervisiebijeenkomsten te organiseren. Ook bestaande intervisiegroepen die graag een verdiepings- en kwaliteitsslag willen maken, kunnen bij mij terecht. 

Werkwijze

De intervisie staat in eerste instantie in het teken van kennismaken, het creëren van de juiste voorwaarden (bv veiligheid, eerlijkheid, respect) en het maken van afspraken. Waarna vervolgens op een methodische wijze de intervisiebijeenkomsten plaatsvinden. Mijn rol als intervisiebegeleider is het coachen en ondersteunen van de deelnemers. Ik zie er op toe dat er samenhang binnen de intervisie aanwezig is. Waarbij aandacht is voor methodische kennis, beroepsethische kwesties en de persoonlijke professionele ontwikkeling. Ik stimuleer het lerend vermogen van de deelnemers.

Ik vind het belangrijk binnen de intervisie dat er aandacht voor de kwaliteiten van de deelnemers is. Dit doe ik door de kwaliteiten inzichtelijk te maken en verbanden te leggen tussen de persoonlijke kwaliteiten en de specifieke vraag die iemand inbrengt.

De intervisiebegeleider

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) aan de Hanzehogeschool Groningen, heb ik een paar jaar gewerkt binnen de gehandicaptenzorg. Ambulant en residentieel. In 2006 heb ik de stap gemaakt naar de forensische jeugdzorg waar ik zo'n 13 jaar heb gewerkt. Als netwerkcoach, systeembegeleider en beleidsondersteuner. Tijdens mijn werk begeleidde ik vaak startende professionals en afstudeerstudenten. Daar is ook mijn enthousiasme en wens ontstaan om mijn coaching vaardigheden uit te breiden. Daarom ben ik in 2015 gestart met een coachopleiding. Sinds 2019 werk ik zelfstandig als loopbaancoach en intervisiebegeleider. Daarnaast werk ik als beleidsadviseur bij een grote organisatie die begeleiding en behandeling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Ik richt me dan ook op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen, maar ook de ontwikkeling binnen bedrijven.  Een combinatie die ik heel erg leuk vind en mij energie geeft! 


SKJ- kwaliteitsregister jeugd

Ik ben SKJ geregistreerd.

Frequentie en tarieven

De intensiteit en frequentie gaan in overleg. Daarom maak ik na een vrijblijvend kennismakingsgesprek een offerte op maat

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Neem dan contact met me op via onderstaande knop. Bellen mag natuurlijk ook op 0655730176.

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram