Coachpraktijk
voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 

"Jezelf liefhebben is investeren in jezelf"

Misschien heb je het  gevoel van "is dit het nou?". Je wilt iets anders maar weet je niet zo goed wat en hoe je dat aan gaat pakken. Je hebt het idee dat er meer in zit dan er nu uitkomt. Je voelt onrust, ontevredenheid, spanning en weinig energie. Misschien heb je wel last van andere klachten zoals angst en oververmoeidheid. Je stevent af op een burnout. Of je bent al zover over je grenzen gegaan, waardoor je nu herstellende bent van een burnout.

Herken je dit? Ik help je graag verder.

In de coaching ga je aan de slag met jouw veranderwens. Ik ondersteun je bij het creëren van overzicht en rust. Je gaat gelijk naar de essentie waar het om gaat, door te ontdekken welke herinneringen, gedachten, patronen en belemmerende overtuigingen jou blokkeren. Welke je vast wilt pakken en mee aan de slag wilt gaan. Loskomen van de buitenwereld en de meningen van anderen.

Je gaat van probleem, naar wens, naar verandering. Je krijgt helder waar je goed in bent, blij van wordt en waar je energie van krijgt. Je gaat besluiten nemen, keuzes maken en rust en vertrouwen ervaren. Aan het einde van het traject heb je een helder strategie- en actieplan om op terug te vallen.


Investering

Coaching is een investering in tijd, energie en geld. Maar coaching is vooral een duurzame investering in jezelf, waar je je leven lang profijt van hebt!

Ik maak de coachtrajecten die ik aanbied op maat, passend bij jouw vraag en situatie. Dit maakt dat elk traject verschilt van inhoud, tijd en kosten.

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 5-6 gesprekken. De gesprekken duren 1 tot 2 uur per sessie. 

Het tarief is €89,- per uur voor particuliere klanten en € 129,- voor zakelijke klanten. De prijzen zijn inclusief btw. 

Een traject is inclusief voorbereiding, informatie, opdrachten, inspiratie, contact via mail, whatsapp of telefoon gedurende het gehele traject en ongeveer 2 maanden na afronden een check up gesprek (online of telefonisch).

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram