Loopbaancoach & Lifecoach
 
Loopbaan

Jezelf liefhebben is investeren in jezelf

In de dit 1 op 1 traject ga je aan de slag met jouw vraag. Door te onderzoeken wat jij graag wilt veranderen in je loopbaan en wat voor jou het gewenste resultaat is. Ik ondersteun je bij het creëren van een nieuw perspectief en een focus op werk wat bij jou past. En vanuit vertrouwen keuzes te maken die daarbij passen.


Ik geloof er heel sterk in dat je je loopbaan niet lost kunt zien van jou als persoon. Jouw IK. En ook niet los van jouw privéleven. Alles is verweven met elkaar. Daarom richt ik mij op de 3 pijlers; IK, werk en privé. Wil je meer weten over deze visie op coaching, klik dan hier.

Je gaat van probleem, naar wens, naar verandering. Tijd voor jezelf nemen, waar je loskomt van de buitenwereld en de meningen van anderen. Je krijgt helder waar je goed in bent, blij van wordt en wat voor jou belangrijk is in je werk en in je leven.

Je gaat besluiten nemen, keuzes maken en rust en vertrouwen ervaren. Je voelt je weer, ontspannen, vrolijk en opgewekt en hebt voldoende energie om leuke dingen te doen. 

Aan het einde van het traject heb je een helder strategie- en actieplan. Wat je helpt te blijven focussen op wat jij graag wilt en waar je op terug kunt vallen om in de buurt van de balans te blijven.

Mijn kracht ligt in het creëren van rust en overzicht. Ik zorg voor een sfeer waar je de ruimte voelt om echt even tijd voor jezelf te nemen. Door je de ruimte te geven om na te denken, maar je ook te prikkelen en confronteren met de juiste vragen en opdrachten.

Investering

Coaching is een investering in tijd, energie en geld. Maar coaching is vooral een duurzame investering in jezelf, waar je je leven lang profijt van hebt!

Ik maak de coachtrajecten die ik aanbied op maat, passend bij jouw vraag en situatie. Dit maakt dat elk traject verschilt van inhoud, tijd en kosten. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 5-6 gesprekken. De gesprekken duren 1 tot 2 uur per sessie. Het tarief is €89,- per uur voor particuliere klanten en € 129,- voor zakelijke klanten. De prijzen zijn inclusief btw. 

Een traject is inclusief voorbereiding, informatie, opdrachten, inspiratie, contact via mail, whatsapp of telefoon gedurende het gehele traject en ongeveer 2 maanden na afronden een check-up gesprek van 30-60 minuten (online of telefonisch).

Meld je nu aan


Vergoedingen

In een aantal gevallen kan coaching vergoed worden. Ik heb daarvoor een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram