Loopbaancoach & Lifecoach
 
Loopbaan

Jezelf liefhebben is investeren in jezelf

In de 1- op -1 coaching ga je aan de slag met jouw vraag. Door te onderzoeken wat jij graag wilt veranderen en wat voor jou het gewenste resultaat is. Ik ondersteun je bij het creëren van een nieuw perspectief en een focus op werk en een leven wat bij jou past. En vanuit vertrouwen keuzes te maken die daarbij passen. 

Je gaat van probleem, naar wens, naar verandering. Je krijgt helder waar je goed in bent, blij van wordt en waar je energie van krijgt. Je gaat gelijk naar de essentie, door te ontdekken welke herinneringen, gedachten, patronen en belemmerende overtuigingen jou blokkeren om stappen te zetten. 

Even tijd voor jezelf waar je loskomt van de buitenwereld en de meningen van anderen. Je gaat besluiten nemen, keuzes maken en rust en vertrouwen ervaren. Aan het einde van het traject heb je een helder strategie- en actieplan om op terug te vallen.

Mijn kracht ligt in het creëren van rust en overzicht. Ik zorg voor een sfeer waar je de ruimte voelt om echt even tijd voor jezelf te nemen. Door je de ruimte te geven om na te denken, maar je ook te prikkelen en confronteren met de juiste vragen en opdrachten. 

JA! Dit wil ik


Investering

Coaching is een investering in tijd, energie en geld. Maar coaching is vooral een duurzame investering in jezelf, waar je je leven lang profijt van hebt!

Ik maak de coachtrajecten die ik aanbied op maat, passend bij jouw vraag en situatie. Dit maakt dat elk traject verschilt van inhoud, tijd en kosten. Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 5-6 gesprekken. De gesprekken duren 1 tot 2 uur per sessie. Het tarief is €89,- per uur voor particuliere klanten en € 129,- voor zakelijke klanten. De prijzen zijn inclusief btw. 

Een traject is inclusief voorbereiding, informatie, opdrachten, inspiratie, contact via mail, whatsapp of telefoon gedurende het gehele traject en ongeveer 2 maanden na afronden een check-up gesprek van 30-60 minuten (online of telefonisch).

Meld je nu aan


Vergoedingen

In een aantal gevallen kan coaching vergoed worden. Ik heb daarvoor een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie
 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram